EVAKUERINGSSTOL

Evakueringsstoler

Våre evakueringsstoler av merket Escape-Chair® er markedets enkleste og mest effektive løsningen for å evakuere bevegelse hemmede personer ned en trapp. Evakueringsstolen brukes til personer som kan sitte oppreise under evakueringen.

Vår evakueringsstol er klar til bruk på få sekunder.


DET BESTE VALG FOR EN TRYGG EVAKUERING MED HØY KVALITET, ER Å VELGE EN STOL FRA ESCAPE-CHAIR®
Våre evakueringsstoler er tilgjengelig i flere modeller. Fra vår enkle standard modellen ST-B og ST-B XP for generell evakuering.

Vi har også mer oppgraderte modeller som er komfort modellene ST-PLUS og CF (Comfort). CF er utstyrt med både armlener og fothviler som standard. Det er sterkt anbefalt for blant annet rullestol brukere har tilgang til CF modellen for enklere evakuering. Vi anbefaler fothviler for redning fra bygning hvor det er mer enn 4 etasjer.


Hvordan virker Evakueringsstolene?
Våre stoler har unike belte med gli-/bremse-system i en beskyttende stålkassett. Dette gjør det mulig å benytte evakueringsstolen på alle trappetyper – Alt fra tretrapper til stål og betongtrapper. Bremsesystemet har den unike egenskap at bremsene optimaliseres og tilpasses av vekten av den som blir evakuert, dette i kombinasjon med at den som betjener stolen legger press på håndtaket i retning ned mot trappene.


Vår anbefaling:
Skaff deg en evakueringsstol i bygg med trapper, så er du alltid forberedt for enhver nødsituasjon. Ved illebefinnende, strømstans, heis-stans, brann eller andre situasjoner som krever rask evakuering i "din bygning", er en evakueringsstol eller evakueringshjelpemiddel lovpålagt å ha i alle offentlige bygninger.

Husk å gjennomføre regelmessige øvelser.

EVAKUERINGSMADRASS

Evakuerings-madrasser

Våre evakueringsmadrasser er utviklet for personer som ikke vil være i stand til å sette seg komfortabelt i en evakueringsstol, eller hvor evakueringsstoler ikke er egnet for, slik som spiraltrapp.
Evakueringsmadrasser er ideelle for Medisinske institusjoner, alders og sykehjem da det kan være syke og-eller bevegelse hemmede pasienter som er pasienter.

VI HAR DET BESTE VALGET FOR ALDERHJEM OG SYKEHJEM.
Evakuerings madrassen Escape-Mattress® er utviklet for ulike situasjoner hvor en evakueringsstol ikke er mulig å bruke

                          EVAKUERINGSLAKEN

EVAKUERINGSLAKEN

I de fleste institusjoner, sykehus og aldershjem er det nødvendig å ha evakuerings utstyr som sikrer en rask evakuering for bevegelse hemmede personer.
Evakueringslaken fra scape-Sheet® er et laken som skal ligge fast under madrassen. Ved en evakuering vil evakueringslakenet være klar til bruk for rask evakuering. Pasienten blir liggende på madrassen og evakueringslakenet med madrassen og pasienten på liggende på madrassen blir raskt effektivt evakuert. Se illustrasjonsbilder.